Vervoer in Rotterdam

Heeft u een pakket dat snel op een bepaald adres afgeleverd moet worden en bent u op zoek naar een professionele koerier in Rotterdam? Met onze snelle koeriersdienst halen wij uw document of pakket op en bezorgen deze linea recta vanuit de regio Rotterdam door heel Nederland.

Vervoer vanuit Rotterdam

Wat u ook wilt verzenden, wij hebben voor elke vracht een geschikte auto. Wij hebben kleine bussen en bestelwagens voor het lichte vervoer en grote bussen voor het zwaardere vervoer. Alle auto’s zijn van degelijke, betrouwbare merken en worden regelmatig nagekeken zodat uw vracht en onze chauffeurs snel en veilig op hun bestemming aankomen. Wij zijn uw koeriersbedrijf uit Rotterdam waar u terecht kunt voor alles op het gebied van transport. Wij verzorgen niet alleen vervoer in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam, maar ook in de rest van Nederland en zelfs internationaal.

On-Board Service

Sommige zendingen hebben zoveel haast dat het over de weg gewoon niet haalbaar is. Bezorgen via wegtransport, binnen Europa, kan in veel gevallen duurder zijn dan luchttransport. Wij hebben als oplossing een “on-board service”. In overleg met u kunnen we een vlucht boeken en een van onze koeriers inzetten die de zending voor u wegbrengt.